La pluja farà acte de presència aquest cap de setmana a bona part del territori català. A primera hora de dissabte el cel estarà cobert i les precipitacions seran intermitents i febles, una situació que s'anirà mantenint al llarg del dia. Localment, però, es poden produir xàfecs abundants, sobretot cal al Prelitoral. La temperatura mínima serà semblant a la d'aquest divendres i es mourà entre 6 i 11 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 9 i 13 ºC a la depressió Central, al prelitoral i al litoral nord, i entre 10 i 15 ºC a la resta del país. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més baixa i oscil·larà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.

MANRESA

S'espera el cel cobert des de primeres hores del dia. Hi haurà possibilitat de xàfecs al matí. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents.

BERGA

El dia començarà amb el cel cobert i plugims febles. A la tarda, el cel cobert podria deixar algun plugim.

IGUALADA

S'espera el cel cobert al matí i pluja intermitent des de primeres hores del dia. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents.

SOLSONA

El cel estarà cobert durant tot el matí i hi haurà plugims intermitents. A la tarda el cel estarà cobert, amb plugims intermitents.

PUIGCERDÀ

El dia començarà amb el cel cobert i plugims febles. A la tarda el cel estarà molt cobert i es registraran pluges intermitents.