MANRESA: A la tarda, el cel estarà cobert i hi haurà tempestes intermitents. Demà, el cel estarà cobert i hi haurà tempestes intermitents durant tot el matí. A la tarda, el cel estarà cobert i hi haurà tempestes intermitents.

BERGA: A la tarda, núvols de desenvolupament vertical que provocaran tempestes. Demà, el dia es despertarà amb núvols de desenvolupament vertical que ocasionaran tempestes. A la tarda, el cel estarà cobert i hi haurà tempestes intermitents.

SOLSONA: A la tarda, el cel estarà cobert i hi haurà tempestes intermitents. Demà, el cel estarà cobert i hi haurà tempestes intermitents durant tot el matí. A la tarda, el cel estarà cobert i hi haurà tempestes intermitents.

IGUALADA: A la tarda, núvols de desenvolupament vertical que provocaran tempestes. Demà, els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda, núvols de desenvolupament vertical que provocaran tempestes.

PUIGCERDÀ: A la tarda, núvols de desenvolupament vertical que provocaran tempestes. Demà, el dia es despertarà amb núvols de desenvolupament vertical que ocasionaran tempestes. A la tarda, el cel estarà cobert i hi haurà tempestes intermitents.