El conductor que va atropellar mortalment una nena de 4 anys dilluns passat a Bonmatí quedarà retingut amb presó provisional segons ha decretat el jutge de Santa Coloma que porta el cas. En total, el jutge imputa sis delictes a l'home, veí de Bescanó. L'acusa d'homicidi per imprudència, lesions, conducció temerària, conducció sota els efectes de l’alcohol i substàncies psicotròpiques i omissió del deure de socors

Aquest dimarts, el jutge va decidir prorrogar la detenció d'Alejandro A.A., de 39 anys, perquè li mancava informació que ampliés l'atestat dels Mossos d'Esquadra. Amb aquesta ampliació de dades, el magistrat ha pogut decidir si decretava l'ingrés a presó provisional del conductor homicida o bé el deixarà en llibertat provisional.

Les imatges de les empreses que es troben a tocar la carretera on van passar els fets han estat alguns dels elements claus per aclarir el que realment va succeir.

Durant la declaració d'aquest dimarts, el conductor va desmentir que hagués fugit en el mateix moment del sinistre viari mortal. Va assegurar que es va aturar la furgoneta per socórrer les víctimes, però, segons la seva versió, un testimoni de l'accident se li va abraonar per donar-li un cop de puny i, mentre el tenia al terra, li va clavar diverses puntades de peu, motiu pel qual va fugir.