El Suprem ha anul·lat la condemna a un any que l'Audiència de Barcelona va imposar als exresponsables del Palau de la Música Fèlix Millet i Jordi Montull per tràfic d'influències, i ha confirmat les absolucions per a l'antiga cúpula d'Urbanisme de Barcelona, en relació amb l'anomenat Cas Hotel del Palau.

D'aquesta manera, la Sala penal de l'alt tribunal ha rebutjat els recursos del fiscal, l'acusació particular exercida en nom d'una fundació i l'acció popular exercida per una associació de veïns de Barcelona i ha saldat l'assumpte amb absolució per a tots els acusats.

Millet i Montull van ser condemnats per irregularitats en la tramitació urbanística d'un hotel de luxe al costat de l'entitat cultural i van recórrer davant el Suprem contra aquella sentència, demanant la seva absolució.

La sentència ara anul·lada va imposar a Millet i Montull un any de presó i el pagament de multes de 3,6 milions i 900.000 euros, respectivament, pels delictes de tràfic d'influències i oferiment de cometre'ls.

L'Audiència va absoldre els antics responsables d'Urbanisme del consistori, que afrontaven quatre anys i set mesos de presó pels delictes de prevaricació i falsedat documental. Aquestes absolucions sí que han estat confirmades.