Agents de la Policia Nacional han detingut a la localitat de Benidorm a una dona de 40 anys de nacionalitat britànica per abandonar als seus dos fills de nou anys d'edat en una zona de bars per continuar consumint begudes alcohòliques.

Eren les 22.00 hores del passat dia 27 quan un matrimoni feia entrega d'un menor de nou anys d'edat a les dependències de la Policia Nacional el qual es trobava deambulant pels carrers a la recerca de la seva mare.

El menor es trobava amb el seu germà bessó i la seva mare en una zona de copes de la localitat quan aquesta els va facilitar diners perquè es compressin alguna cosa de menjar, però al seu retorn la seva progenitora no es trobava en el lloc, de manera que els menors van decidir separar-se i anar a buscar-la.

Els agents van iniciar un dispositiu de recerca de la mare i l'altre menor, localitzant a aquest passades tres hores estirat a l'entrada del seu domicili de vacances a Finestrat, al qual havia arribat creuant a peu tota la localitat.

Ja a Comissaria els menors van ser assistits en totes les seves necessitats i al no localitzar cap familiar que pogués fer-se càrrec dels mateixos, van ser traslladats fins a un centre de menors per garantir la seva protecció.

Era conscient d'haver perdut els seus fills i va continuar de copes

El dispositiu de recerca de la dona va continuar tota la nit, localitzant-la a les 8 hores del matí dormint tranquil·lament a l'interior de l'apartament de vacances, en aquest moment ha afirmat que havia perdut als seus fills cap a les 20 hores del dia anterior mentre es trobava de copes, no anant a buscar-ni avisant a les forces de l'ordre perquè considerava que sabien el camí de tornada a l'habitatge, tot que havien de creuar a peu tota la ciutat de Benidorm.

Per tal motiu els agents van procedir a la seva detenció i després de prestar declaració a la comissaria de Benidorm va ser posada a disposició judicial, mentre tant els nens es trobaven fora de perill en un centre de menors.