La Guàrdia Civil i la Policia Local de Garrucha (Almeria) han hagut d'intervenir en una baralla "multitudinària" en la que es van veure involucrats almenys una desena de persones en un restaurant situat al passeig del Malecón de la localitat costanera entre els clients i els propietaris de l'establiment a causa del preu d'unes gambes.

Fonts dels cossos de seguretat han indicat que els fets van tenir lloc poc abans de les 0,15 hores del diumenge, quan els agents van ser alertats per una baralla en restaurant situat en ple passeig marítim en la qual dues persones havien resultat ferides. Així, els agents de la Policia Local van ser els primers a arribar a l'establiment, tot i que van requerir el suport de la Guàrdia Civil per buidar l'avinguda de davant del bar a causa de la gran quantitat de persones que s'havia concentrat davant l'establiment i que havien col·lapsat la carretera.

Amb això, van trobar a dos homes que presentaven ferides obertes al cap, dels quals un va haver de ser evacuat amb cotxe oficial per la Guàrdia Civil fins al centre de salut del municipi a causa dels marejos que presentava i la dificultat dels serveis mèdics per accedir a la zona.

Segons ha transcendit de l'actuació, l'origen de la discussió va ser l'import en la factura que es va lliurar als comensals després d'un servei en el qual s'havia servit gamba vermella típica de la zona, la qual cosa va portar a una disputa pel preu fixat pel restaurant en la qual van participar diversos clients.

De moment, no s'han presentat denúncies sobre aquest tema ni hi ha hagut detencions. Tampoc es van registrar danys de consideració en el local.