Un home ha disparat avui contra la seva exdona quan aquesta anava en el seu cotxe a les proximitats d'un centre comercial de Saragossa. La dona ha resultat ferida, igual que l'home, que ha intentat suïcidar-se.

Fonts policials han informat a Efe que la hipòtesi principal és que es tracta d'un cas de violència masclista, ja que l'agressor i la dona portaven menys d'un mes separat.

El succés ha tingut lloc a l'avinguda Joan Pau II, al costat del centre comercial Aragonia, al voltant de les onze del matí quan la víctima anava en el seu vehicle, al costat de la filla de tots dos, major d'edat.

Segons ha informat a Efe la Policia Nacional, l'home presumptament ha esperat armat a les portes del garatge a que la seva exparella sortís i li ha disparat.

Les mateixes fonts han indicat que ella ha aconseguit fugir i arribar al seu vehicle fins a l'hospital Clínic de Saragossa, on està sent atesa de les ferides.

L'home presumptament s'ha disparat un tret al cap i ha quedat estès al costat d'un vehicle fins que ha estat traslladat pels serveis d'emergència al mateix centre sanitari, segons han assegurat a EFE fonts del Govern d'Aragó.

Segons la Policia Nacional, la relació sentimental entre tots dos ja estava acabada i no hi havia denúncies prèvies.