Grups de manifestants van sortir anit als carrers de la ciutat nord-americana de Milwaukee, en l'estat de Wisconsin, i van protagonitzar enfrontaments amb la policia després que un agent disparés i matés un home armat durant una persecució.

Segons la premsa local nord-americana, l'incident es va produir el dissabte quan dos agents van detenir dues persones en un automòbil, informa el Departament de Policia de la ciutat, la major d'aquest estat del nord-est d'EUA.

Pel que sembla, els dos ocupants del vehicle van fugir a peu i els policies van iniciar una persecució que va acabar amb la mort d'un dels civils per trets dels agents, segons fonts policials. El mort, de 23 anys i que estava armat, va morir en l'acte.

Després del succés, grups de persones van sortir als carrers de la ciutat per protestar pel succés i van iniciar enfrontaments amb els agents, un dels quals va resultar ferit després que li llancessin maons contra el seu cotxe patrulla.

La policia va intentar controlar els manifestants que van llançar pedres i altres objectes contra els agents i van incendiar una gasolinera, segons la versió policial. Mitjans locals asseguren a més que els bombers no van poder ajudar a extingir el foc iniciat en la gasolinera a causa que se sentien trets a la zona en aquest moment.

L'alcalde de Milwaukee, Tom Barrett, va assegurar que s'havien produït tres detencions i va fer una crida a les famílies de la ciutat perquè demanessin als seus fills que tornessin a casa en el cas que estiguessin participant en les protestes.

Barrett va advertir a més que la ciutat usarà tots els mitjans disponibles per restaurar l'ordre