La Policia Nacional ha detingut a Madrid un home d'origen indi acusat d'obligar a beure un producte de neteja a la seva dona, que va haver de ser ingressada a l'hospital, han informat a Efe fonts policials.

El succés es va conèixer dissabte passat, quan l'hospital Infanta Leonor del districte de Vallecas va posar en coneixement de la Policia que una dona havia ingressat amb erosions al coll i als braços i amb greus lesions en aparell respiratori i digestiu, suposadament després de ser maltractada pel seu marit.

A l'entrevistar-se amb la dona, de 27 anys i origen indi, aquesta va explicar que la matinada anterior, en el transcurs d'una discussió, el seu marit li havia agafat del coll i l'havia obligat a beure un producte de neteja.

Els agents de la Comissaria de Vallecas (Madrid) van anar al domicili familiar i van detenir el marit, Harmel S., de 31 anys i també d'origen indi, per un delicte de violència de gènere. No consten denúncies prèvies per maltractaments, segons fonts de la investigació.

La dona, que parla molt poc castellà, ja ha estat donada d'alta i està a l'espera de prestar declaració al jutjat assistida per un traductor.