La Guàrdia Civil ha detingut un home com a presumpte autor de l'agressió sexual a una dona a la localitat madrilenya de Colmenar Viejo, i ha aconseguit identificar-lo gràcies a les marques de les mossegades que li va fer el gos de la víctima en el moment dels fets.

Es tracta d'un jove de 23 anys i de nacionalitat espanyola, F.J.R.A., amb antecedents per delictes contra el patrimoni, incendi amb perill per a les persones, baralles i amenaces en l'àmbit familiar, així com consum de drogues.

El succés, segons informa la Comandància de la Guàrdia Civil a Madrid, va tenir lloc el passat 19 d'agost sobre les 05.30 hores de la matinada quan la dona passejava al seu gos en els voltants d'un "pipican". Un home es va abalançar sobre ella i la va agredir sexualment, per la qual cosa després de tenir coneixement dels fets, la Guàrdia Civil va engegar immediatament un dispositiu de cerca de l'autor dels fets.

Amb les informacions recollides pels agents, les sospites es van centrar en un veí de Colmenar Viejo. En aquest sentit va ser determinant per a la seva detenció el fet que presentés lesions compatibles amb les produïdes per la mossegada del gos de la víctima.