La Guàrdia Civil ha localitzat els cossos de quatre persones, dos adults i dos menors de quatre i un anys, de nacionalitat brasilera esquarterats en un xalet de la urbanització La arboleda de Pioz (Guadalajara).

Segons han confirmat fonts de la investigació, la troballa de les restes humanes s'ha produït després de rebre un avís d'un veí alertant de la mala olor als voltants. Les mateixes fonts han assenyalat que podria tractar-se d'un ajust de comptes.

La Guàrdia Civil ha acordonat el xalet, situat al carrer Els Sauces d'aquesta urbanització, segons ha declarat a Efe l'alcalde de Pioz, Ricardo García, qui s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, si ben no ha obtingut encara informació precisa sobre aquest tema, ja que la recerca del succés continua oberta. Les víctimes no era propietaris de l'immoble, sinó inquilins del mateix.

Els cadàvers pertanyien a la mateixa família

Els quatre cadàvers oposat pertanyien a la mateixa família, segons ha confirmat a Europa Press a l'alcalde de Pioz, Ricardo García. El primer edil, que ha dit no conèixer a aquesta família, ha declarat que té previst convocar un ple extraordinari a l'Ajuntament per decretar uns dies de dol.

García, que ha assenyalat que es tracta d'una "notícia colpidora", ha precisat que el succés ha ocorregut al carrer dels Sauces de la urbanització 'La Arboleda', formada per unes 600 habitatges.