El substitut de Santiago Vidal al Senat serà el primer suplent en les llistes d'ERC, Robert Masih Nahar, nascut a l'Índia el 1974 i que va arribar fa 12 anys a Barcelona, on va fundar el Catalunya Cricket Club.

Després de la dimissió de Vidal per les declaracions sobre suposades il·legalitats del Govern en la gestió de dades fiscals, fonts d'ERC han informat que serà Masih qui ocuparà el seu càrrec a la Cambra Alta.

En les eleccions municipals del 2015 va formar part de la llista electoral d'ERC per a l'Ajuntament de Barcelona.

Masih és originari de Gurdaspur, a la regió índia del Punyab, i es va establir a Catalunya amb la voluntat d'impulsar i professionalitzar el criquet, principal esport rei del seu país d'origen.

Així, va fundar el 2007 el Catalunya Cricket Club, que actualment presideix, i va impulsar el primer torneig d'aquest esport a Catalunya, amb la col·laboració de la Generalitat, abans de donar a llum a la federació catalana d'aquesta disciplina.

Masih, que era el primer suplent del jutge a les llistes d'Esquerra Republicana pel 26-J per Barcelona, forma part de la sectorial de Ciutadania i Migracions del partit. Va néixer el 1974 a Gurdaspur (Panjab, Índia) i és membre fundador i director /vicepresident de la Federació Catalana de Criquet. És jugador, promotor d'aquest esport i el representant del criquet català al comitè internacional.

Masih és llicenciat en Ciències químiques i parla sis idiomes: català, castellà, anglès, hindi, penjabi i italià. Va arribar a Barcelona el 2005 i està vinculat a ERC des del 2012. Va ser candidat a les eleccions municipals el 2015 i també es va presentar a les darreres eleccions al Senat com a suplent. També treballa en temes relacionats amb la immigració . Ha organitzat esdeveniments culturals i esportius juntament amb l'ambaixada de l'Índia i té una àmplia experiència en gestió i administració d'entitats esportives i culturals.