L'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, es va mostrar ahir «entusiasmat» amb la decisió de l'Audiència de Palma de mantenir la llibertat provisional sense fiança al seu client, perquè creu que reforça la seva convicció que el marit de la infanta Cristina no acabarà entrant a la presó.

En declaracions als mitjans a les portes del seu despatx, Pascual Vives va qualificar de «molt interessant» la visteta que ahir es va celebrar a l'Audiència de Palma per decidir si s'imposaven mesures cautelars als condemnats pel desviament de fons de l'Institut Nóos, ja que, al seu parer, la sala va tenir en consideració els seus arguments.

Després de reconèixer que ha parlat amb la infanta i el seu marit sobre la resolució d'ahir, Vives va revelar que estan «més tranquils». L'advocat no ha amagat la seva satisfacció pel resultat de la vista: «Els fets demostren el meu optimisme. Després de cinc anys... com han canviat les coses!», va dir Pascual Vives, i va afegir que «hi havia moltes persones que volien que les coses pintessin malament».