La Fiscalia Anticorrupció va sol·licitar a l'Audiència Nacional que se celebri una vista en què demanarà mesures cautelars, entre les quals podria incloure l'ingrés a la presó, per a l'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa, condemnat a sis anys de presó per les targetes black. El fiscal també podria optar per imposar a Blesa la compareixença periòdica al jutjat o la retirada del passaport, tot i que el criteri de la Fiscalia s'inclina per demanar l'ingrés immediat a la presó per als condemnats a més de cinc anys de presó. El contingut de la vista no afectarà cap altre condemnat, ni tan sols l'expresident de Caja Madrid i Bankia Rodrigo Rato, al qual la sala va imposar una pena de quatre anys i mig de presó.

Tampoc no afectarà l'exvicepresident José Antonio Moral Santín, condemnat a quatre anys de presó, o l'exdirector general de Mitjans, Ildefonso Sánchez Barcoj, la pena per al qual és de dos anys i sis mesos.

A Blesa ja se li va retirar el passaport el maig del 2013, en la investigació per les presumptes irregularitats en la compra del City National Bank de Florida, encara que se li va retornar el juliol d'aquell any a instàncies de l'Audiència Provincial de Madrid. El fiscal del cas, Alejandro Luzón, va comunicar la seva decisió a la secció quarta de la sala penal, que ara haurà de fixar la vista per als propers dies.

Tant Blesa com Rato, condemnats per apropiació indeguda amb els altres 63 usuaris de targetes de Caja Madrid, van manifestar la seva intenció de recórrer la sentència davant el Tribunal Suprem, decisió compartida per la majoria dels condemnats i per a la qual tenen cinc dies a partir de la notificació.

El president de la Confederació Intersindical de Crèdit, Gonzalo Postigo, sindicat de les antigues caixes que ha exercit l'acusació popular, no descarta acudir al Suprem perquè «se'ls jutgi per un delicte d'administració deslleial».