Una part dels diners saquejats en el cas Palau de la Música van passar per un compte que la fundació tenia en una oficina de Caixa Manresa a Barcelona. Segons consta en l'excel que Gemma Montull, exdirectora financera del Palau, ha aportat com a prova al judici documenta moviments per més de 3 milions d'euros a través de l'entitat manresana.

En el document, Montull detalla l'origen i destinació de 22 reintegraments en efectiu efectuats entre el març del 2004 i del 2007 en el compte de Caixa Manresa i que sosté van servir per pagar despeses de l'expresident del Palau Fèlix Millet. Amb aquest quadre comptable, la defensa de Montull vol acreditar que el destí de 3,2 milions que les acusacions atribueixen als tres exresponsable del Palau van ser despeses particulars de Millet, entre les quals viatges o compres, o la caixa forta i els comptes del saquejador confés i que ella no se'ls va quedar. La defensa dels Montull ha aportat aquesta prova mentre negocia amb la Fiscalia una eventual confessió per inculpar CDC per presumpte finançament il·legal a través del Palau, a canvi d'una rebaixa de condemna per a Gemma Montull.

Els reintegraments del document fets a Caixa Manresa inclouen imports d'entre 360.607 euros, amb els quals segons l'acusada Millet es va comprar el 2005 un quadre de Ramon Casas, i 19.400 del març del 2004, que van anar a parar als registres comptables de l'expresident del Palau.

La majoria dels reintegraments en metàl·lic efectuats per Montull els va acabar lliurant a Millet tant per als seus registres comptables com per a la seva caixa de seguretat, amb imports en ocasions superiors als 240.000 euros. De fet, gairebé la meitat d'aquests 3,2 milions trets en efectiu dels comptes del Palau a Caixa Manresa van anar a parar a mans de Millet, com es va fer constar en els registres comptables de Millet, sense que el document aporti més informació sobre el seu destí final.

També figuren en el quadre tres reintegraments més, per 75.000, 50.581 i 36.060 euros, que van servir per pagar viatges o vacances de Fèlix Millet, així com un de 90.150 euros el novembre del 2004 que suposadament li va servir per pagar-se el Nadal. Dos més dels reintegraments detallats es van efectuar l'abril del 2005, amb només una setmana de diferència, per pagar compres a botigues per valor de 120.202 i 132.222 euros.

Durant la instrucció del cas del Palau, el jutge va intentar sense èxit descobrir el destí de 9,6 milions d'euros que havien estat cobrats en efectiu, mitjançant xecs al portador, en finestretes de bancs on la institució tenia comptes.

El 2013, el jutge que instruïa el cas Joan Maria Pijuan va advertir al Banc d'Espanya de la falta de col·laboració de les entitats financeres que van emetre aquests xecs -Bancaixa (Bankia), Caixa Manresa i Caixa Catalunya (BBVA en l'actualitat)- i l'incompliment de les seves obligacions a l'hora de controlar el cobrament de talons.

Quan va transcendir la notícia, el juliol del 2013, Regió7 va contactar amb responsables de l'antiga caixa que van assegurar que desconeixien el cas.