La Policia Municipal de Madrid va denunciar l'autocaravana que va fer sortir ahir HazteOir, però no va poder immobilitzar-la ja que l'organització va esquivar la prohibició judicial afegint als missatges «Els nens tenen penis. Les nenes tenen vulva» uns signes d'interrogació. Després que dijous el jutge prohibís la circulació d'aquest autobús perquè el seu eslògan pot denigrar els menors transsexuals, l'organització ultracatòlica ha tret als carrers aquest nou vehicle, que ha partit aquest matí d'un aparcament ubicat a la carretera A-1 Madrid-Burgos. Al migdia, als voltants de la plaça de Cibeles, els agents van aturar l'autocaravana i van denunciar els promotors per incomplir l'ordenança que veta la publicitat en qualsevol vehicle o remolc, excepte en els de transport públic.

No obstant això, ha hagut de permetre que continués el seu camí perquè l'ordre judicial dictada ahir no és vàlida en haver canviat el missatge per «Els nens tenen penis? Les nenes tenen vulva?».

Paral·lelament, l'associació va interposar un recurs de reforma i subsidiari d'apel·lació contra la interlocutòria del jutge perquè anul·li la mesura cautelar de prohibició de circulació i aixecar igualment la immobilització.