La neu que la matinada de divendres a dissabte va caure per sobre dels 600 metres en diferents llocs de Catalunya va enfarinar la muntanya de Montserrat i zones altes de l'Anoia, com la Llacuna, i de l'Alt Berguedà. On la nevada va ser més intensa va ser al Pirineu, en comarques com la Cerdanya: Puigcerdà es va despertar ben blanca i a la Molina es van acumular gruixos d'uns 35 centímetres.

Com a conseqüència de l'acumulació de neu, es va haver de tallar la carretera BP-2121, a la Llacuna, entre els punts quilomètrics 25 i 28. A més, es va haver de circular circular amb cadenes a la carretera BV-4031, entre Castellar de n'Hug i Toses. A més, el temporal va causar incidències com la suspensió, ahir al matí, del servei de l'aeri de Montserrat, a causa de les ràfegues de fort vent que bufaven a la muntanya. Al llarg de la matinada i ahir al matí, els Bombers de la Generalitat van haver de fer diverses sortides a la Catalunya Central per incidències relacionades amb el vent. A Sant Fruitós de Bages, una pèrgola despresa a causa del vent va trencar el vidre d'un cotxe aparcat, a 3/4 d'1 de la matinada. A Manresa, entre les 9 del matí i les 12 del migdia, els Bombers van fer tres sortides per reforçar elements que perillaven de caure pel vent. L'actuació més visible va ser el sanejament d'un terrat del passeig Pere III. A Igualada, es van haver de fer cinc sortides al matí.

A Lles de Cerdanya, dues branques van caure, a causa de la nevada, damunt de quatre cotxes aparcats, però no es va haver de lamentar cap persona ferida.