Almenys 34 persones van morir i 15 més van resultar ferides en un accident ocorregut ahir al nord d'Haití quan el conductor d'un autobús va perdre el control del vehicle en plena fugida després d'atropellar dues persones i que va acabar atropellant els membres d'una banda musical, segons va informar el Servei Nacional d'Ambulàncies. L'accident es va produir a la ciutat de Gonaïves, capital del departament d'Artibonito, i no al de Saint Marc, com al principi es va fer públic.

Les autoritats van explicar que l'autobús es va precipitar contra els integrants d'una banda de música que en aquell moment estava participant en una típica cerimònia prèvia a les celebracions de Setmana Santa.

Segons les informacions de Protecció Civil de Gonaïves, veïns del lloc van intentar incendiar el vehicle, però la policia local ho va acabar impedint, no sense haver de dispersar una gran quantitat de gent que es va reunir al lloc amb la intenció d'iniciar una acció violenta. L'autobús i diversos passatgers van quedar sota control de les autoritats de Gonaïves, que van decretar el secret de sumari.