L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reclamat aquest dimecres a la Generalitat que convoqui d'urgència una reunió del consorci del Palau de la Música per revisar l'estratègia jurídica i tornar a acusar CDC després de la confessió de Fèlix Millet. "Hi ha indicis suficients perquè les administracions públiques prediquem amb l'exemple, anem fins al final i exigim responsabilitats", ha etzibat. En declaracions als periodistes, Colau també s'ha adreçat al PDeCAT, a qui ha demanat que doni "explicacions convincents i detallades" sobre uns fets que ha qualificat de "molt greus". "Ara hi ha més que indicis, hi ha una confessió detallada", ha insistit.

A parer de Colau, després de la declaració de Millet hi ha un "abans i un després" en el cas Palau, ja que s'ha confirmat "de manera molt detallada els sobrats indicis que hi havia sobre la implicació de CDC".

L'alcaldessa, que ha estat especialment curosa a l'hora de recordar que Convergència és "l'actual PDeCAT", ha demanat als dirigents d'aquest nou partit que donin explicacions davant d'uns "fets molt greus que han creat molta alarma social i que reclamen que hi hagi respostes convincents vuit anys després". La ciutadania, ha continuat, "està farta de veure que els grans casos de corrupció sembla que finalment no tinguin conseqüències".

En paral·lel, ha remarcat que el passat 27 de febrer l'Ajuntament va enviar una carta al consorci del Palau de la Música per demanar una reunió del seu òrgan de govern presidit per la Generalitat per revisar l'estratègia jurídica, ja que s'havia retirat l'acusació a CDC.

"Ja no ho enteníem llavors, però ara que hi ha la confessió és evident que l'estratègia jurídica que està seguint el consorci del Palau s'ha de revisar", ha conclòs l'alcaldessa, que ha demanat a la Generalitat que convoqui d'urgència una trobada per abordar aquesta qüestió.