Els promotors de la campanya a favor de l'acollida de refugiats «Casa nostra, casa vostra» van lliurar ahir al matí 121.703 firmes d'adhesió al manifest de l'entitat a la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell. Els coordinadors de la campanya, Lara Costafreda i Ruben Wagensberg, van assegurar que aquestes firmes «demostren la força de mobilització de la campanya», igual que ho va fer «el concert al Sant Jordi i la gran manifestació del 18 de febrer a Barcelona».

Els coordinadors van aprofitar l'ocasió per agrair als voluntaris la dedicació i la tasca de tots els grups que han fet possible la recollida de firmes.

«Casa nostra, casa vostra» considera que l'opinió majoritària a Catalunya és favorable a l'acollida i a un canvi de les polítiques migratòries «tal com han demostrat tots els actes convocats per l'entitat i l'àmplia repercussió de la iniciativa per tot el país».

Tot i així, l'entitat creu que els compromisos d'acollida estan «lluny de complir-se», i va alertar que «en les últimes setmanes s'ha produït un alentiment molt important».