El conductor que dimarts els Mossos i la Policia de Salt van detenir després de saltar-se un control al peatge de Girona Sud aquest dimarts va mostrar-se molt agressiu i fins i tot va insultar els agents quan es trobava a les garjoles de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Vista Alegre de Girona.

L'home, que segons els Mossos anava begut en el moment dels fets, ja llavors va agredir els agents en el moment de ser detingut. Doncs bé, des que va ser arrestat fins que va passar a disposició judicial es va fer notar. Quan va ser conduït a garjoles, va insultar de valent i fins i tot escopir els policies. Però després, un cop tancat a les garjoles, es va dedicar a seguir amb aquesta actitud i, a més, va decidir masturbar-se, orinar i defecar a les instal·lacions policials. Fins i tot, va arribar a llançar el semen al cim d'algun policia. Tot això enmig de molts crits. A més, el delinqüent estava tan esverat que els Mossos van haver-li de posar el casc per evitar que s'autolesionés. Un casc que el jove arrestat va acabar trencant.

Aquí no es va acabar tot, si durant tot el dimarts es va dedicar a fer tot això, l'endemà dimecres, quan va ser traslladat davant del jutge de guàrdia de Girona, també va seguir amb aquesta actitud. El que va fer en aquesta ocasió és tornar a orinar-se i ho va fer tirant part de l'orina al cim d'una de les agents que l'acompanyava a la seu judicial.

Aquesta actitud li ha valgut que els Mossos d'Esquadra, a banda dels delictes que ja li van imputar pels fets de Salt, li incrementin el nombre. Els agents ara l'acusen també de danys, atemptat contra als agents de l'autoritat i una denúncia administrativa pel tema d'escopir, defecar, entre altres, a les instal·lacions policials. Per l'episodi de Salt ja va quedar causat de ser el presumpte autor de diversos delictes: conducció sota els efectes de l'alcohol i la negativa a fer-se les proves; atemptat contra els agents de l'autoritat i resistència i desobediència a agents de l'autoritat i conducció temerària.

Aquest delinqüent té 24 anys, nacionalitat marrroquina i ja comptava amb antecedents previs, una desena. I havia sortit de la presó recentment condemnat per violència masclista.

El jutge de Girona aquest dimecres va deixar-lo en llibertat provisional amb mesures cautelars. I ha obert dues diligències, una per atemptat i danys i l'altra per atemptat, resistència i conducció sota els efectes de l'alcohol.