Les obres dels dos hotels que es construïen davant de la finca del carrer Llull, 155, al Poblenou, afectada per un greu problema estructural que ha causat el desallotjament de 32 veïns, no continuaran fins que se sàpiga si són l'origen de la situació. Així ho va indicar el regidor del districte, Josep Maria Montaner, en una roda de premsa a Barcelona en què va precisar que els dotze veïns desallotjats, que havien passat les dues últimes nits en un hotel del barri de Montbau, molt lluny del seu, seran traslladats aquest cap de setmana a un altre de pròxim als seus domicilis del Poblenou, després que s'haguessin queixat.

«Les obres no podran continuar fins que no es demostri que no afecten els edificis adjacents», va garantir el regidor, que va afegir que la construcció estarà «detinguda cautelarment fins que es demostri que no és la que està causant aquests efectes». L'edifici desallotjat del carrer Llull, 155, serà apuntalat demà, després que s'hagi consolidat la cisterna i mitja de formigó que s'ha injectat en les últimes hores per estabilitzar-lo.

D'altra banda, el regidor també va plantejar que s'ha d'estudiar la viabilitat de fer obres en el futur al districte veient la inestabilitat del sòl, cosa que l'Ajuntament estudiarà properament.