El jutge del cas Innova investiga si el fabricant de pròtesis Traiber, retirades per defectuoses, va finançar la campanya de CiU a les eleccions municipals del 2011 a Reus a canvi d'afavorir les seves vendes.

Segons una part del sumari, a la qual va tenir accés Efe, el jutge indaga si l'empresari Luis Márquez, administrador de la companyia Traiber, va contribuir amb una «ajuda important» a la campanya electoral de l'actual alcalde de Reus, Carles Pellicer (PDeCAT).

Després de les eleccions, es va celebrar una reunió a l'Ajuntament en la qual va participar l'alcalde, la seva primera tinent, Teresa Gomis, Márquez i l'exdirector general del grup d'empreses municipals Innova, Josep Prat, segons la declaració de Prat al jutge. En aquesta reunió, va relatar Prat, «la senyora Gomis ratificava tot el que li deia l'alcalde».

Per altra banda, la falta de recursos econòmics ha deixat sense reforços els jutjats de Reus i el Vendrell que investiguen els casos de presumpta corrupció del 3 % i d'Innova.