El ministre d'Afers exteriors espanyol, Alfonso Dastis, ha dit que espera a conèixer més detalls sobre els incidents registrats avui a Londres, però que si es tracta de terrorisme, serà alguna cosa "particularment greu", i ha assegurat que "tots" estan "amb el Regne Unit".

Dastis ha parlat amb els periodistes durant una reunió ministerial a Washington de la coalició liderada pels Estats Units contra l'Estat Islàmic (EI), en la qual ha coincidit amb el seu homòleg britànic, Boris Johnson.

"El mateix ministre d'Exteriors britànic, Boris Johnson, ens ha dit que li falten dades, que no pot confirmar si es tracta d'un incident terrorista", ha afirmat Dastis en concloure la primera sessió plenària de la reunió a Washington.

"Hi ha hagut alguna reacció després de la intervenció de Boris Johnson en el mateix sentit que la seva, és a dir, que si això és un incident terrorista, serà particularment greu, i que tots estem amb el Regne Unit, clar", ha afegit Dastis davant la pregunta de si els ministres presents havien expressat alguna opinió.