El president del PPC, Xavier Garcia Albiol, ha qualificat la CUP i la portaveu dels cupaires al Parlament, Anna Gabriel, de "colla de feixistes" que representen "el pitjor i el més rebutjable" de la societat catalana. D´aquesta manera s´ha expressat Albiol després que una trentena de membres d´Arran encapçalats per Gabriel i l´exdiputat David Fernández hagin intentat ocupar la seu del partit a Barcelona. Albiol ha explicat que el partit ha presentat una denúncia davant la justícia pel que consideren un acte "violent" i l´ha atribuït a la "impotència política". El president dels populars també ha avisat que el PPC no callarà ni s´espantarà davant les "amenaces i la violència" i ha garantit que continuaran donant veu a tots els catalans que també se senten espanyols i aposten per la democràcia i la llibertat.

Albiol ha qualificat l´intent d'ocupació de l'organització juvenil independentista que pertany a la CUP de "greu incident" i s´ha mostrat sorprès pel fet que els cupaires demanin empara al Parlament perquè el PP els hagi titllat de violents. "La realitat dels fets demostra que ens quedem curts", ha afegit.

Davant les portes de la seu del PPC, amb la façana plena de cartells d´Arran, Albiol ha afegit que l´acte d´avui demostra que el Govern està "segrestat" per uns diputats "feixistes" que, segons el líder dels populars, "no haurien d´estar al Parlament sinó en un altre àmbit menys democràtic".

Albiol també ha deixat molt clar que els actes "violents" no espanten al PPC sinó tot el contrari, el líder del PPC ha assegurat que els hi donen "més ànims" per defensar el que creuen més just, que els catalans que se senten espanyols puguin viure en llibertat.

El president del PPC veu l´intent d´ocupació com un acte d´incompetència política i ha recordat que avui es compleixen els 18 mesos "teòrics" de la legislatura. "Com que no han declarat la independència necessiten declarar la seva incompetència política", ha conclòs.

El PPC presentarà una denúncia contra la diputada Anna Gabriel, l´exdiputat David Fernández i "tota la tribu" que ha intentat ocupar la seu del partit, segons ha explicat Albiol. El líder dels populars ha afirmat que li sorprendria "en positiu" que el Govern condemnés els fets d´aquest dilluns, tenint en compte que l´executiu català és "presoner" dels "feixistes" de la CUP.