Una persona va morir i 14 van resultar ferides en un tiroteig registrat de matinada en un club nocturn de Cincinnati (Ohio), els EUA. «Quinze persones van rebre trets i una va morir», va confirmar la policia local al seu compte de Twitter, en què va identificar el lloc del tiroteig com el club nocturn Cameo.

Els ferits, entre els quals hi ha alguns en estat crític, van ser traslladats a diversos hospitals de la ciutat, van explicar mitjans locals, segons els quals hi havia centenars de persones al local en el moment del tiroteig. Almenys hi ha dos atacants implicats en l'assalt, la causa del qual es desconeix, va dir la capitana de la policia local Kimberly Williams. «No vull fer especulacions sobre el que ha passat», va explicar l'oficial, tot afegint que desconeixia si l'incident està relacionat amb «una discussió o amb problemes al barri», de manera que la policia va parlar amb els pares dels joves del veïnat.

Els autors del tiroteig van fugir corrent del lloc dels fets. «Tenim diversos testimonis que estem entrevistant i no hem detingut ningú», va assenyalar el sergent de la policia local Eric Franz. El sergent va afegir que la policia creu que hi ha «diversos atacants» i que, encara que la causa no es coneix amb certesa, no hi ha raons per pensar que es tracti d'un acte terrorista. Al seu compte de Twitter, la Policia de Cincinnati va afegir que «la unitat d'homicidis i tots els recursos disponibles estan sent utilitzats» per investigar el tiroteig.

Paral·lelament, una persona va morir i una altra va resultar ferida en un tiroteig en un autobús que circulava per una secció del Bulevard de Las Vegas. Un home es va atrinxerar al vehicle i es va acabar entregant a la policia. «El sospitós a l'autobús s'ha rendit als agents i està sota custòdia», va explicar el Departament de la Policia Metropolitana de Las Vegas al seu compte de Twitter.

El succés va tenir lloc a prop del casino-hotel Cosmopolitan, una secció del bulevard en què les forces de l'ordre van bloquejar parcialment l'accés mentre investigaven el tiroteig.

La policia va assenyalar que l'incident no sembla tenir cap vincle amb terrorisme, així com va aclarir que el sospitós no va retenir ostatges a l'autobús. Vehicles policials i negociadors es van posicionar sobre el terreny per intentar resoldre la situació de forma pacífica.