29 de març de 2017
29.03.2017
40 Años
40 Años

Càritas i la Fundació Corachan sumen esforços per ajudar les famílies en risc

28.03.2017 | 23:40
Els responsables de la signatura de l´acord Corachan-Càritas

La Fundació Corachan ha signat un acord de col·laboració amb Càritas Diocesana de Barcelona per promoure accions que repercuteixin positivament en la salut dels nens i nenes que atén l'entitat per mitjà del projecte Accions que curen.

L'objectiu és realitzar accions conjuntes relacionades amb l'àmbit de la salut, oferint serveis assistencials gratuïts a les famílies amb infants d'entre zero i sis anys que estan en risc de pobresa. Aquests infants formen part del projecte Paidós de Càritas Diocesana de Barcelona (CDB), un recurs de prevenció integral de la pobresa infantil que vol apoderar les famílies que viuen amb pocs recursos i que estan abocades a l'exclusió social. En aquest sentit,  la Fundació Corachan vetllarà perquè un equip de professionals sanitaris de la Clínica Corachan realitzi revisions mèdiques, ofereixi consells de salut i faci un seguiment periòdic a les famílies de Paidós.

Aquest conveni respon a la voluntat de col·laborar amb Entitats amb Cor, una iniciativa de Càritas Diocesana de Barcelona que promou accions en favor de la responsabilitat social de les empreses i entitats que estan compromeses amb el desenvolupament del benestar social i amb les quals CDB comparteix els valors de la solidaritat, la justícia, el respecte i la igualtat.

Salvador Busquets, director de Càritas Diocesana de Barcelona, i Bartolomé Martínez, membre del Patronat de la Fundació Corachan, van signar l'acord acompanyats per Marta Caramés, responsable del programa Paidós, Eduardo Busquets, voluntari d'Entitats amb Cor, i Arantxa Moll, del Patronat de la Fundació Corachan.

La Fundació Corachan és una institució sense ànim de lucre que promou la millora de l'estat de salut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema