Una dona de 35 anys i nacionalitat espanyola ha matat la seva nadó de 18 mesos a Llucmajor i després s'ha suïcidat. Els cadàvers han estat trobats aquest matí penjats en un estable als afores de Llucmajor. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació i treballa en aquests moments en el lloc per intentar aclarir el que ha passat.

Els fets han tingut lloc prop de la urbanització de Les Palmeres. Pel que sembla, la dona va mantenir una forta discussió ahir a la nit amb la seva parella, que va decidir marxar de casa per concloure la disputa. Quan va tornar, va trobar l'habitatge buit. Va realitzar diverses trucades però no va aconseguir localitzar-les. Al matí, quan va comprovar que no havien tornat, va sortir a buscar-les.

Sobre dos quarts, l'home es va dirigir a un finca als afores de Llucmajor, coneguda amb el nom de Can Granada. Allà, en un petit estable, va trobar els cossos ja sense vida de la seva dona i la seva filla.

Tots els indicis apunten que, després de la baralla, la dona es va refugiar amb el seu nadó allà per, finalment, acabar penjant a la petita, de 18 mesos, i suïcidar-se ella després de la mateixa forma.

Després la macabra troballa, l'home va donar avís als serveis d'emergència. Amb urgència, diverses dotacions de la Policia Local, la Guàrdia Civil es van desplaçar fins al lloc. També efectius sanitaris que només van poder confirmar la mort de la mare i la filla.