Un xinès de 39 anys ha estat tancat a casa durant més de tres dècades perquè els seus pares creien que estava posseït per fantasmes, va informar el diari independent South China Morning Post. Els pares van explicar que quan era petit va esdevenir «anormal» després que s'escapés als 6 anys i fos portat per un desconegut a una casa que estava sent exorcitzada. Després de tornar a casa, va explicar la seva mare, ella i el seu marit van decidir tancar-lo perquè va començar a córrer pels carrers i a cruspir-se el menjar dels veïns.

La família resideix al municipi de Beihai, província de Guangxi, al sud de la Xina, un país on encara no hi ha gaire coneixement sobre les malalties mentals. Recentment va circular per internet un vídeo que mostrava l'home cridant a través d'una finestra amb reixes. «L'home, de rostre pàl·lid i cos prim, vivia en una habitació fosca i humida», apunta el diari.

La mare va explicar que ella i el seu marit tenien cura de les necessitats quotidianes del seu fill, però no tenien altra alternativa que mantenir-lo tancat a casa. Efectius d'un hospital local van rescatar l'home.