Una vintena de persones van resultar ferides en un vol de la companyia aèria russa Aeroflot a causa d'unes turbulències sobtades, conegudes com a turbulències d'aire clar (TAC). L'avió, un Boeing 777 que es dirigia Bangkok, va experimentar una violenta ascensió de fins a dos-cents metres, que va afectar els passatgers que estaven drets o no portaven ajustats els seus cinturons de seguretat.

El succés es va produir poc abans que l'aparell iniciés el descens per aterrar a l'aeroport de Bangkok, on finalment va arribar amb normalitat. «Part dels passatgers ferits, aquells que presentaven lesions greus o fractures, van ser hospitalitzats», va explicar una font de l'aeroport.

En un comunicat, Aeroflot va assenyalar que la tripulació no va poder advertir els passatgers de la turbulència, ja que la TAC sorgeix en cels clars, amb bona visibilitat, on el radar meteorològic no és capaç de detectar-la. Representants d'Aeroflot i un funcionari del Consolat de Rússia es van posar en contacte amb els ferits.