La fiscalia ha aportat al jutjat un document de la Banca Reig del desembre del 1995, publicat per diversos mitjans, on suposadament Marta Ferrusola fa un traspàs de dos milions de pessetes. En una part del document, de forma manuscrita, la dona de l'expresident feia la següent anotació: "Reverend Mossèn, sóc la mare superiora de la Congregació, desitjaria que traspassés dos missals de la meva biblioteca a la biblioteca del capellà de la parròquia, ell ja li dirà on s'han de col·locar. Molt agraïda, Marta".

Això, segons el ministeri públic, amagaria un llenguatge críptic per traspassar diners de forma opaca cap al seu fill gran, "capellà de la parròquia", i anava dirigit al seu gestor bancari, al que anomena "reverend mossèn". Aquest document és un dels que hauria utilitzat el magistrat José de la Mata per justificar fa unes setmanes l'entrada i registre del domicili del matrimoni.

Per la seva banda, fonts de la defensa han explicat a l'ACN que aquest document el va aportar l'expresident responsable de la Banca Privada d'Andorra (BPA) Higini Cierco a la fiscalia, però els sorprèn que Cierco tingués accés a aquest document d'un banc "aliè" i d'uns clients, els Pujol, que no tenen relació amb Cierco i no treballaven amb BPA. A més, aquesta ordre d'operació ja era coneguda per De la Mata, tot i que entre la documentació enviada per Andorra a l'Audiència Nacional no hi havia el manuscrit de Ferrusola.