L'agent de la Guàrdia Urbana detinguda ahir per la mort d'un altre agent que va ser trobat calcinat en un cotxe el 4 de maig passat a prop del pantà de Foix (Barcelona) era la seva actual parella, segons van explicar fonts pròximes al cas, la investigació del qual porten els Mossos d'Esquadra.

Aquestes fonts van precisar que la policia autonòmica investiga ara, entre altres circumstàncies, si l'altra persona detinguda ahir per aquest crim, un agent de la Guàrdia Urbana de 36 anys, mantenia una relació actualment amb aquesta dona de 33 anys.

El cas es va donar a conèixer la setmana passada, en difondre's que el cadàver trobat al maleter d'un vehicle que es va localitzar en una pista de Castellet i la Gornal (Alt Penedès), a prop del pantà de Foix, era el d'un agent de la Guàrdia Urbana que va ser apartat del cos per haver agredit un motorista i que actualment era parella d'una agent víctima d'una «pornovenjança» per part d'un altre policia.

La relació entre l'agent detinguda i el policia mort fa que els Mossos apreciïn en el cas un mòbil sentimental, encara que la investigació continua oberta.

Els dos detinguts passaran durant els pròxims dies a disposició judicial.