Els 187.949 militants socialistes escolliran diumenge a primàries el pròxim secretari general del PSOE a través del vot secret i en urna en algun dels 2.907 centres habilitats per a això per tot Espa-nya, que estaran oberts entre les 10.00 i les 20.00 hores.

Segons un comunicat difós ahir pel PSOE, els centres de votació eren, amb caràcter general, les agrupacions municipals o de districte a la qual cada militant pertanyi. Dels 2.907 centres d'Espa-nya, 64 d'ells estaven destinats a la votació dels anomenats afiliats directes. A la consulta a la militància del 2014 es van obrir 4.500 agrupacions locals per a la votació.

A l'exterior s'establiran a més centres de votació a Brussel·les, París, Berlín, Londres, Ginebra, Lausanne, Santiago de Xile, Bogotà, Mèxic DF, Guadalajara (Mèxic), Panamà, Lima, Montevideo, Caracas, Buenos Aires, Rosario (Argentina ) i Santo Domingo. A més de rebre un correu electrònic informant-los de quin és el seu centre de votació, els militants podran consultar a la web del PSOE, on també se'ls facilita l'adreça i l'horari de votació. Quan vagin a dipositar la seva papereta, els militants hauran d'identificar-se davant de la taula electoral amb el DNI, passaport, carnet de conduir o NIF.