Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d'un home i una dona els cadàvers dels quals han estat trobats a l'interior d'un vehicle als afores del municipi barceloní de la Llagosta.

Segons han informat fonts policials, els cadàvers van ser trobats cap a les 20.00 hores d'ahir a l'interior d'un cotxe en un descampat situat a uns dos quilòmetres als afores del nucli urbà de la Llagosta, a uns 20 quilòmetres al nord de la capital catalana .

Els cadàvers, que ja han estat identificats, són d'un home i una dona, d'una quarantena d'anys, que residien al municipi de la Llagosta.

Els Mossos d'Esquadra estan a l'espera dels resultats de l'autòpsia dels cossos, que ja s'ha dut a terme, per esbrinar si es tracta de morts violentes i, de moment, mantenen obertes totes les hipòtesis en relació amb el cas.

Agents de la policia catalana van trobar ahir els cossos de les víctimes a l'interior del vehicle i van alertar immediatament de la troballa al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), tot i que ja no va ser necessària la intervenció del personal sanitari perquè es va comprovar que les dues estaven sense vida .

L'àrea d'Homicidis dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la investigació del cas, mentre el jutge que dirigeix ??les indagacions ha decretat el secret de sumari.

Agents de la policia científica segueixen recollint avui indicis de l'interior del vehicle on van ser trobats els cadàvers, per intentar esbrinar les causes de la mort, així com en l'entorn on es va trobar el cotxe, en una zona propera al riu Besòs al seu pas per la Llagosta.