El coordinador organitzatiu del Partit Demòcrata (PDeCAT), David Bonvehí, ha avisat aquest divendres a la CUP que les presses "d'un dia per l'altre" no són "bones conselleres" i ha mostrat "confiança total" amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, perquè "sabrà anunciar la data i pregunta del referèndum quan pertoqui".

D'altra banda, Bonvehí ha valorat la carta del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en què ha tancat la porta a un referèndum pactat i ha lamentat que ha sigut una "decepció total" pel PDeCAT. Segons Bonvehí, "hi ha molta gent del govern espanyol que s'omplen la boca de dir que estem en un Estat democràtic i que les coses s'han de fer d'acord amb les lleis establertes, i la veritat és que no ofereixen cap tipus de diàleg ni de solució".

Bonvehí ha contestat la carta que la CUP ha enviat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després del rebuig del president del govern espanyol a la sol·licitud formal del Govern per iniciar negociacions de cara al referèndum. El coordinador organitzatiu del PDeCAT ha alertat als cupaires que les presses "d'un dia per l'altre" no són "bones conselleres" després que la CUP hagi urgit a Puigdemont a conèixer la data i la pregunta "de forma immediata".

El coordinador organitzatiu del Partit Demòcrata, David Bonvehí, s'ha reunit aquest divendres al matí amb empresaris i representants d'entitats de Vic. Tot seguit s'ha desplaçat fins les instal·lacions de l'Associació Sant Tomàs i la Coopearativa La Calandra, que es dedica a la bugaderia per a empreses i particulars.