La Policia metropolitana de Londres va informar avui que ha detingut a dotze persones a la capital britànica en relació amb l'atac terrorista que va deixar anit set víctimes mortals i 48 ferits.

Les forces de seguretat han realitzat registres en el districte de Barking, a uns 14 quilòmetres a l'est del pont de Londres, on anit tres homes van ser abatuts a tirs després de llançar una furgoneta contra els vianants i apunyalar després a nombroses persones.

Alguns testimonis van relatar a mitjans britànics com les forces de seguretat van acordonar l'entrada a un edifici d'apartaments al carrer King's Road d'aquest barri londinenc i van assegurar haver escoltat detonacions.

Veronica Oladapo, una veïna de Barking de 45 anys, va explicar a l'agència local PA que al voltant de les set del matí va veure com la policia es portava detinguts a diversos homes i una dona.

Segons aquesta testimoni, dos dels homes i la dona van ser traslladats en una ambulància.

Un altre testimoni, Damien Pettit, va detallar a la cadena "Sky News" que la Policia li va ensenyar una fotografia d'uns dels supòsats terroristes, al que va reconèixer com un dels seus veïns.

"Si és així, estic completament commocionat. Ha viscut aquí durant més de tres anys. És un membre de la comunitat, una persona afable", va relatar Pettit, que va indicar que aquest sospitós tenia accent londinenc.