Dues persones van morir i 22 van resultar ferides, 18 d'elles lleus i 4 de poca gravetat, ahir a la tarda en un accident en el qual es van veure implicats un cotxe i un microbús a la C-17, a l'altura de la Garriga (Vallès Oriental).

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident va tenir lloc a les 18.26 hores al punt quilomètric 33 de la C-17, just a l'interior del túnel de Figaró, on per causes que s'estan investigant van col·lidir els dos vehicles.

Les dues víctimes mortals anaven a l'interior del microbús, on hi anaven 18 persones més. Tots ells tornaven d'una excursió a Prats de Molló. Pel que fa al cotxe, hi anaven quatre passatgers. Arran de l'impacte van resultar ferides de poca gravetat quatre persones i 18 més van quedar ferides lleus. Els afectats van haver de ser traslladats a l'Hospital de Sant Pau, l'Hospital del Mar, l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, l'Hospital de Granollers i l'Hospital de Mollet.

La via va ser tallada en els dos sentits de la marxa durant més d'una hora per facilitar les tasques dels efectius d'emergències.

Arran de la incidència, van assistir-hi vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, dotze dotacions dels Bombers de la Generalitat, vuit ambulàncies, tres helicòpters i dos comandaments del SEM.