Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes per la violació múltiple d'una dona a Girona en ple carrer que va tenir lloc el dia 21 de gener.

La víctima de la violació va denunciar que, mentre tornava a casa, un total de tres homes la van abordar a la zona del pont del Rei, al carrer del Carme de la capital gironina. Aquests fets van pas- sar quan eren quarts de sis del matí.

Segons va explicar la mateixa víctima, els tres homes li van sostreure la bossa de mà que portava i posteriorment la van agredir sexualment per torns.

L'àrea d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra es va encarregar de la investigació d'aquest cas.

Segons va transcendir en aquell moment, sospitaven que els agressors i la víctima s'havien conegut aquella mateixa nit en un bar de copes i, després, els tres homes la van abordar ja al carrer.

Els agents van detenir dos sospitosos dimarts passat. Els arrestats són dos joves de 19 i 20 anys, veïns de Girona i de nacionalitat espanyola. Segons informen els Mossos en un comunicat, la investigació continua oberta i no descarta que es puguin portar a terme més detencions a mesura que la investigació continuï avançant.