Cinc guàrdies civils han resultat ferits després de ser atropellats per un turisme que s'ha saltat un control de trànsit a l'A-4, a l'altura del quilòmetre 288, al terme municipal de Bailén (Jaén).

Segons ha informat la Guàrdia Civil, el succés s'ha produït a les 3.00 hores d'aquest diumenge quan el conductor d'un turisme no ha fet cas als senyals que donaven els agents de trànsit que participaven en un control d'identificació de vehicles i persones a la a-4, en sentit Madrid.

Lluny d'aturar-se, el conductor ha continuat la marxa a gran velocitat i ha topat amb un altre vehicle que es trobava parat en el control i que estava ocupat per dues persones que no han resultat ferides.

També ha impactat contra un dels vehicles de la Guàrdia Civil, colpejant a un agent que ha resultat ferit i ha estat traslladat a l'Hospital Alt Guadalquivir d'Andújar (Jaén), on ja ha estat donat d'alta.

Segons les mateixes fonts, el turisme que s'ha saltat el control portava en un doble fons a l'interior un total de 13,5 quilos d'haixix, 1.860 euros i quatre telèfons mòbils, que han estat intervinguts, i els seus ocupants detinguts.