El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, va assegurar que els Mossos d'Esquadra comparteixen «en règim d'igualtat» amb la resta de cossos de seguretat de l'Estat informacions i preocupacions entorn a la lluita antiterrorista. Zoido ho va dir en la inauguració d'una exposició commemorativa del 30è aniversari de l'atemptat d'Hipercor davant del conseller de l'Interior, Jordi Jané, que abans havia reclamat la «màxima col·laboració possible» entre els cossos de seguretat i on va dir que «no es pot deixar de convocar res», en al·lusió velada a la Junta de Seguretat. Zoido va assegurar que la taula d'alerta terrorista es reuneix cada dijous amb la participació de tots els cossos i ha defensat que «tot es posa en comú» i totes les policies «comparteixen el mateix contingut de les actes».

Zoido i Jané van coincidir en la inauguració de l'exposició «Una mirada a Hipercor 30 anys després de l'atemptat». Abans de l'inici de l'acte, tots dos van compartir unes breus paraules i durant els parlaments tots dos van fer al·lusió al nivell de col·laboració entre els cossos de seguretat, després que la setmana passada Jané tornés a reclamar que es convoqués la Junta de Seguretat.

En l'acte, el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, va ser escridassat en iniciar la seva intervenció. Els crits de retret d'una part dels assistents, alguns com «Viva Espanya» o «colpista», van interrompre Puigdemont quan començava el seu discurs, cosa que va obligar a intervenir el president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Ter-roristes (ACVOT), José Vargas.