El president dels EUA, Donald Trump, va insultar ahir a través de Twitter la presentadora de televisió Mika Brzezinski, que va titllar de «boja» i l'aspecte de la qual va criticar quan va dir que l'havia vist «sagnar profusament per un estirament facial».

En una sèrie de tuits, Trump també va insultar Joe Scarborough, que presenta juntament amb Brzezinski el programa matinal Morning Joe, de la cadena de televisió per cable MSNBC.

Després d'afirmar que ja no veu el programa, Trump va dir que havia sentit que a Morning Joe parlen «malament» d'ell, i tot seguit va qualificar Brzezinski de «boja» i Scarborough, de «psicòpata». El president va assegurar, a més, que tots dos presentadors havien anat a veure'l «tres nits seguides» al voltant de la vigília de Cap d'Any al seu club de Mar-a-Llac (Florida) i «van insistir a unir-se» a ell. «Ella sagnava profusament per un estirament facial. Els vaig dir que no!», va declarar Trump.

Els dos coneguts presentadors solen ser crítics amb el president al seu programa, i fa poc s'havien fet ressò de la notícia, publicada per The Washington Post, sobre l'aparició de portades falses de la revista Time amb una fotografia de Trump emmarcades i penjades a les parets de diversos dels clubs propietat de Trump.

En una aparent resposta a Trump, Brzezinski va publicar en el seu compte de Twitter una fotografia d'una caixa de cereals amb la frase «Fets per a mans petites».