La titular del jutjat d'instrucció 10 de Sevilla ha acordat l'obertura de judici oral contra tres dones acusades d'un presumpte delicte contra els sentiments religiosos per dur a terme «la processó del cony insubmís», en el qual van portar una gran vagina pel centre de la ciutat andalusa.

A més, la jutge requereix a cadascuna de les acusades una fiança de 3.600 euros per fer front a la multa sol·licitada per les parts acusadores, de dotze mesos amb una quota diària de 10 euros, i un euro en concepte de responsabilitat civil.

El judici contra M.R.B.M., A.A.T. i O.I.L.C. correspon a un jutjat penal pel tipus de delicte que s'hauria pogut cometre, afegeix l'escrit del jutjat d'instrucció, facilitat pel Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia. La processó, convocada sota el nom de «la germanor del sagrat cony insubmís», va recórrer diversos carrers l'1 de maig del 2014. El juny de l'any passat, la jutge Pilar Ordóñez va arxivar provisionalment el cas, que va reobrir l'Audiència de Sevilla després d'un recurs presentat per l'Associació d'Advocats Cristians.