La Guàrdia Civil ha detingut a Torrevieja un home de nacionalitat colombiana i de 25 anys d'edat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un altre delicte de lesions causades a la seva parella sentimental, una dona de 44 anys i de la seva mateixa nacionalitat. Pel que sembla, l'home la va atacar amb una catana de 21 centímetres causant-li diverses ferides, pel que va ser traslladada a l'hospital.

Els fets van passar la matinada passada, quan la Guàrdia Civil va rebre una trucada d'auxili informant de la suposada agressió d'un home a la seva parella. En arribar la patrulla al domicili, la dona estava esperant i, en obrir la porta de l'habitatge, els agents van poder veure com un home jove subjectava una dona al passadís. Tots dos estaven coberts de sang i, a l'adonar-se que s'havia obert la porta i entraven els agents, l'home es va separar ràpidament de la dona.

La víctima tenia el pòmul esquerre amb un ja voluminós blau, i profundes ferides sagnants a l'avantbraç esquerre i a l'espatlla dreta. "L'aspecte de la dona era colpidor", segons els agents.

La dona que havia trucat a la policia, amiga de la parella, va assegurar a la Guàrdia Civil que havia vist com l'home apunyalava la víctima, corroborant aquesta més tard les paraules de la seva amiga, i informant als agents que l'agressió s'havia realitzat amb una catana.