Les autoritats de la ciutat d'Orlando (centre de Florida) presentaran càrrecs criminals contra una conductora de transport escolar que suposadament va oblidar dins d'una camioneta a un nen de tres anys, el qual va morir, segons han informat avui mitjans locals.

El nen, Myles Hill, va ser trobat mort a l'interior d'una camioneta de l'escola bressol Little Miracle Academy, després que la seva àvia, alarmada perquè el nen no va arribar de tornada a casa, va trucar a la llar d'infants i a la línia d'emergència 911.

El petit va romandre dins del vehicle unes onze hores, segons va assenyalar el diari Orlando Sentinel.

La conductora va recollir el nen a casa de la seva àvia el matí de dilluns, però pel que sembla no es va adonar que el menor encara es trobava a l'interior del vehicle quan va deixar a la resta dels nens a l'entrada de la llar d'infants.

A continuació, la dona va conduir la camioneta en direcció a una altra ubicació a la ciutat, on va estacionar la resta del dia.

"Aquesta és una absoluta tragèdia que podia haver estat prevista", va dir el cap de la Policia de Orlando, John Mina, qui no va comentar els càrrecs que es presentaran contra l'empleada de la llar d'infants, que es troba sota un fort impacte emocional.

Des de 1991 més de 700 nens han mort els EUA d'hipertèrmia (cop de calor) o altres problemes de salut com a conseqüència d'haver estat oblidats en vehicles, segons organitzacions especialitzades en prevenir aquests accidents.

L'organització Kids and Cars indica al seu web que entre 2010 i 2016 un 30% dels menors de 15 anys morts en EUA en accidents automobilístics no relacionats amb el tràfic havien estat abandonat a l'interior de vehicles.