Un nen de vuit anys va ser assassinat ahir a la nit a Elda mentre la parella sentimental del seu pare d'acollida era agredida al domicili familiar. La Policia va tenir coneixement del que estava passant quan una veïna de l'edifici va alertar Emergències de l'atroç succés a través d'una trucada telefònica.

Passaven uns minuts de les nou del vespre quan va escoltar un fort crit i, en observar que la porta dels seus veïns estava mig oberta, va decidir entrar al pis trobant-se de cara amb una punyent escena que difícilment podrà oblidar. La dona, que està embarassada de diversos mesos, es trobava lligada i emmordassada amb visibles signes d'haver estat colpejada mentre el nen jeia immòbil a terra.

seminú.

La dona no va ser violada ni va patir cap tipus d'agressió sexual. Així ho han assegurat membres de la seva família, després de confirmar que sí que va ser lligada i emmordassada i va rebre una pallissa per la qual presenta nombroses contusions de caràcter lleu per tot el cos. Les primeres informacions policials després de produir l'atroç crim apuntaven a una agressió sexual..

La víctima, de nacionalitat espanyola, uns 36 anys d'edat i veïna de la localitat, està embarassada de quatre mesos però el bebè que espera no corre inicialment cap risc. Així es desprèn de l'exploració ginecològica que se li ha fet de matinada a l'Hospital General Universitari d'Elda. També ha estat sotmesa a diverses proves forenses abans de ser acompanyada a la Comissaria del Cos de Policia d'Elda-Petrer per prestar declaració davant els agents que estan investigant l'estrany cas.

De moment no se sap res del mòbil del crim tot i que sembla descartar-se la hipòtesi del robatori. Tampoc està clara la causa de la mort del nen de vuit anys, que no presentava contusions ni ferides per arma blanca ni de foc.

El pare del menor també ha rebut aquesta matinada l'alta mèdica després de ser traslladat a Urgències amb un atac de nervis i ira que va obligar els agents a emmanillar-perquè no s'autolesionés.

La investigació se centra, de moment, en dos homes encaputxats que haurien sorprès al replà de l'escala a la dona i al nen quan tots dos es disposaven a sortir al carrer poc abans de les nou del vespre.

La porta de l'habitatge no estava forçada ni s'ha produït aparentment cap robatori, de manera que no sembla que l' assassinat d'una criatura de vuit anys i l'agressió de la parella del seu pare d'acollida estiguin relacionats amb un delicte contra la propietat. La investigació segueix el seu curs i encara hi ha molts interrogants per resoldre.