Els Mossos d'Esquadra van tallar el transit de persones, vehicles i del tramvia de la línia Trambesòs durant una hora per comprovar el contingut d'una motxilla abandonada en una de les sortides del centre comercial de Diagonal Mar de Barcelona, en una alarma que va resultar ser falsa.

Segons va informar la policia autonòmica, cap a 2/4 de 4 van rebre l'avís que hi havia una motxilla abandonada a l'exterior d'una de les sortides del centre comercial, que està situat al final de l'avinguda Diagonal, prop del mar.

Els Mossos van activar els equips Tedax i la unitat canina per portar a terme les corresponents comprovacions ordinàries, que van certificar que es tractava d'una falsa alarma.

A més de tallar el trànsit de persones i vehicles, la policia va tallar també el servei del tramvia Trambesòs en aquesta zona, tot i que no va caldre evacuar el centre comercial, fins que es va comprovar que el contingut de la motxilla no era perillós. La directora de Diagonal Mar, Isabel Bofill, va explicar a TV3 que no va caldre evacuar el centre comercial.