La CUP convida els ciutadans de Manresa a empaperar demà la ciutat amb cartells a favor del referèndum. El partit independentista convoca a tothom a les 8 del vespre a la plaça de Gispert.

Paralel·lament, ahir unes 200 persones convocades per l'ANC van repartir tríptics i enganxar cartells a favor del referèndum ahir a la tarda a la Rambla de Catalunya i al passeig de Gràcia.

La convocatòria per fer una «enganxada massiva» de cartells es va fer poc després de saber-se que la Guàrdia Civil havia confiscat d'una empresa distribuïdora de propaganda 1,3 milions de cartells, díptics i fullets de promoció del referèndum.

«Per cada paper o cartell que ens agafin en posarem deu més en circulació. Ningú podrà evitar que aquest país l'1 d'Octubre la gent voti en democràcia i amb tranquil·litat», va etzibar el president de l'ANC, Jordi Sànchez, i va acusar la Fiscalia de voler treure «autonomia a ajuntaments i alcaldes», en qualitat de responsables de les policies locals, i voler dirigir els agents «per provocar tensió amb els ciutadans».

D'altra banda, pocs minuts després de les sis de la tarda van sortir de la Rambla de Catalunya amb Diagonal una trentena de persones que duien a sobre grans cartells a favor del sí i amb missatges sobre els avantatges d'apostar per una República catalana.