Ryanair, a companyia lowcost més utilitzada i a la vegada més polèmica, ha anunciat que ha cancel·lat vols que ja estaven programats per als propers dies. El motiu, diu l'empresa, és que han patit un desgavell a l'hora d'assignar les vacances als seus pilots. Ryanair ha fet públics quins vols ha cancel·lat i en aquest article te'ls llistem.

En un comunicat, l'aerolínia ha precisat que l'afectació va entre el 21 de setembre i el 31 d'octubre, canvis que es poden veure també a la seva pàgina web. D'acord amb la nota, els aeroports des dels quals se suspendran una o com a màxim dues "línies de vol" són Barcelona (1 línia de 12), Brussel·les - Charleroi, Dublín, Lisboa, Londres Stansted, Madrid (1 de 13 línies), Milà Bèrgam (Itàlia), Porto (Portugal) i Roma Fiumicino.

Aquest dimarts 19 de setembre, tres avions de Madrid es quedaran a terra i no viatjaran a Londres, Brussel·les i Santiago de Compostel·la). Cinc més no volaran des de Barcelona a París, Torí, Mahon i dues a Fes. De la mateixa manera, l'avió que s'esperava des de Santiago no aterrarà a Madrid, un altre de Maó a Barcelona i un altre de Bolonya a Sevilla. Aquí està el llistat complet dels 55 viatges suspesos.

Vols cancel·lats de Ryanair el 20 de setembre

El dimecres 20 de setembre, quatre vols des de Barcelona se suspendran, altres tres a Madrid i un altre a Eivissa. Aquí es pot consultar el llistat complet dels 53 vols afectats.

Del dijous 21 de setembre al diumenge 24 de setembre hi ha rutes afectades entre Barcelona, ??Roma i Berlín, i entre Madrid, Marsella i Tolosa (llistat complet).

Vols dels dijous del 27 de setembre al 25 d'octubre

Els dijous 27 de setembre, 4, 11, 18 i 25 d'octubre, de nou hi ha rutes entre Barcelona i Londres en els dos sentits, però també entre Madrid i Londres i Madrid i Berlín, així com alguns vols de Santiago de Compostel·la

Vols dels divendres del 29 de setembre al 27 d'octubre

Els divendres entre el 29 de setembre i el 27 d'octubre hi ha rutes afectades d'Espanya a Londres i Roma, Espanya-Dublín i Espanya-Milà.

Vols dels dissabte del 30 de setembre al 28 d'octubre

Els dissabtes entre el 30 de setembre i el 28 d'octubre les rutes afectades són entre Madrid i Barcelona a Londres i entre Barcelona, ??Roma i Porto.

Vols dels dilluns del 25 de setembre al 28 d'octubre

Del dilluns 25 de setembre al dissabte 28 d'octubre hi ha cancel·lacions en rutes entre Barcelona, ??Londres, Roma i Porto, i entre Madrid i Londres (llistat complet).