Nou persones van haver de ser evacuades de les seves cases ahir durant més de dues hores com a conseqüència d'un incendi que es va declarar en una floristeria que estava tancada a Deltebre.

Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, l'incendi es va declarar poc abans de 2/4 de 9 del matí per causes que s'estan investigant en unes fustes que hi havia dins del local, situat als baixos de l'edifici del número 49 del carrer de l'Havana.

Vuit dotacions dels bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets i van evacuar les nou persones que viuen a les cases veïnes fins que van poder sufocar el foc. Els veïns evacuats preventivament van poder tornar als seus domicilis cap a 3/4 de 12 del matí.

L'incendi va calcinar un turisme i una furgoneta, però no va causar cap ferit, segons van informar els Bombers de la Generalitat.

Fum en un hotel de Reus

D'altra banda, els bombers també van haver de desplaçar-se ahir al matí a un hotel de Reus com a conseqüència d'una fumera que va tenir origen a la campana extractora de la cuina de l'establiment, tot i que no va ser necessari evacuar cap dels hostes que es trobaven a l'hotel.