El propietari d'una butlleta de l'Euromillones validat a Las Palmas de Gran Canària percebrà 190 milions d'euros en ser l'únic encertant de primera categoria (cinc encerts més dues estrelles) registrat en el sorteig celebrat ahir. Suposa el major premi de la història de la loteria europea repartit a a l'Estat.

El bitllet guanyador ha estat segellat en l'Administració de Loteries número 54 de Las Palmas, situada en el Centre Comercial El Mirador. La responsable de l'administració del Mirador, Esther Gloria Almeida, no parava de plorar d'alegria.

Des de la seva estrena l'any 2004, 'EuroMillones' ha repartit importants premis a Espanya, que s'ha convertit al segon país on més vegades ha tocat el premi, amb un total de 82 ocasions. Fins avui, el premi rècord repartit pel joc europeu a Espanya va ser de 137 milions i va viatjar fins a la localitat madrilenya de Parla el 2014. El segueixen, en ordre de rellevància, un premi de 126 milions, repartit a Madrid l'any 2009; i un altre de 121, a Sevilla, l'any 2011. El pot de 190 milions que acaba d'arribar a Gran Canària a un únic guanyador en el 'Euromillones', el topall màxim que es pot aconseguir, només s'havia posat en joc amb anterioritat el 10 d'agost de 2012, quan ho va fer per primera vegada.